Bloemenworkshop
 

Wij geven workshops bij u thuis en maken dan met minimaal 6, door u uitgenodigde vrouwen een prachtige bloemdecoratie voor binnen of buiten.

Een leuk idee om een iets anders te doen bij een verjaardag of met bijvoorbeeld vriendinnen. De gastvrouw zoekt een ontwerp, uit ons grote en gevarieerde assortiment en wij nemen alle benodigde materialen mee, zodat u enkel voor de inwendige mens en de ruimte hoeft te zorgen.

Prijzen zijn vanaf E 20,00 per persoon. Wij kunnen ook een locatie voor de workshop regelen, kosten hiervoor in overleg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Tel: 06-52302143
E-mail:
info@flowersonwheels.nl

Hoe meld ik mijzelf aan voor een workshop?                                    Onderaan elke foto staat een nummer. Als u een mooi bloemstuk ziet wat u graag zou willen maken met de workshop kunt u op de 'aanmeldknop' onderaan de pagina klikken, u krijgt dan een emailschermpje. Als u in de
E-mail het nummer opschrijft van het bloemstuk die uw interesse heeft en dan op verzenden drukt, word de mail naar Flowers on Wheels gestuurd. Eventuele vragen kunt u natuurlijk ook in de E-mail vermelden.
Thera Balvers neemt dan vanzelf contact met u op.

Als u al een keuze gemaakt heeft en zich nu wilt aanmelden kunt u ook op 'aanmeldknop' onderaan deze pagina klikken.

aanmelden

foto's