WINKELDEMONSTRATIE  
 

Heeft u met uw winkel of bedrijf iets te vieren of zoekt u naar een originele activiteit om in uw zaak een toeloop van (nieuwe) klanten te krijgen? Dan bent u bij Flowers on Wheels aan het goede adres!

Het geven van een bloemsierkunst demonstratie trekt zeer veel geïnteresseerden aan. Er is een breed publiek dat graag komt kijken hoe bloemstukken gemaakt worden en om ideeën op te doen van de al gepresenteerde arrangementen, die tegelijkertijd voor een extra feestelijke sfeer zorgdragen. Als Meesterbinder weet ik mij absoluut te onderscheiden van de bloemstukken die u bij de bloemist vindt. Deze exclusiviteit heeft een extra aantrekkingskracht op het publiek.         Omdat een bloemstuk tijd kost om te maken, blijven mensen langer in uw winkel en kijken ondertussen rond. De ervaring leert dat ze vaak tot úw klanten gaan behoren!

Wat betreft de kosten zijn er verschillende wijzen van berekening, afhankelijk van:

  1. de publiciteit, die kan door ons verzorgd worden (b.v. ansichtkaarten van uw zaak).
  2. de reisafstand (prijs is € 0,34 p/km).
  3. de duur van de demonstratie en de dag waarop het plaats vindt (ma. t/m vrij. € 30,- p/uur; zaterd. € 35,- p/uur; koopzond. € 40,- p/uur).
  4. de hoeveelheid en soort materialen, die er gebruikt worden.
  5. of u al bloemarrangementen geëtaleerd wilt hebben bij de start van de demonstratie.
  6. of er bloemstukken verkocht mogen worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op om hierover van gedachten te wisselen met elkaar.
GSM: 06-52302143
E-mail:
info@flowersonwheels.nl

 

 

 

foto's