TROUWARRANGEMENTEN                            
 

assortiment

Een huwelijk is DE DAG van uw leven en bloemen geven aan deze dag een extra kleur. De bloemen behoren dan ook tot in details goed verzorgd te zijn, dat geldt voor uw bruidsboeket als de corsage(s) en andere bloemarrangementen die deze dag tot een speciale dag maken. Belangrijk is dat uw bruidsboeket en corsage op uw persoonlijkheid en kleding is afgestemd, en dat uw boeket met de grootste zorg is gemaakt.

Als meesterbinder kan ik garant staan voor het boeket dat bij u past, originaliteit en kwaliteit. Ik besteed ruim tijd en zorg aan uw wensen en/of die van uw partner, zodat helder is welke uitstraling, bloemsoort, kleur en stijl uw boeket en de corsage moet hebben. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor de boeketten voor de bruidsmeisjes/jonkers, de corsages voor de gasten, autoversiering of andere bloemdecoraties op uw trouwlocatie(s).Ook het met bloemen aankleden van een locatie behoort tot de mogelijkheden. Ik kijk, samen met u, hoe de ruimte zo smaakvol en mooi mogelijk verrijkt kan worden met bloemen. Ik stuur u een offerte toe: kosten van de offerte zijn Ä 100,- + reiskosten (0,34 p/km.). Kiest u voor het uitvoeren van de offerte dan worden deze offreerkosten op de prijs in mindering gebracht.

Op de website vindt u verschillende ideeŽn, die ter inspiratie gelden. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw bruidsboeket verder op uw wensen afstemmen of kunt u een keuze maken uit vele andere creaties of een eigen idee aanleveren.

Bel of mail naar:
Tel: 06-52302143
E-mail:
info@flowersonwheels.nl