ROUW ARRANGEMENTEN 


Het verlies van een dierbare, een familielid, een vriend of kennis zijn moeilijke gebeurtenissen in ons leven. Uiting geven aan het verdriet, gemis en pijn zijn zeer belangrijk in deze periode.

En van de middelen om dit verlies te uiten en/of als teken van eerbied, is door middel van het geven van een rouwtak, rouw krans of bloemstuk. Als meesterbinder vind ik het belangrijk dat een rouw arrangement is afgestemd op de overledene en zogewenst geef ik hierbij een persoonlijk karakter of een symbolische vormgeving aan het grafstuk.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel! Bij een begrafenis of crematie moet er de grootste zorg besteed zijn aan uw laatste eerbetoon, het boeket weerspiegelt immers uw verbinding met de overledene. Sfeer, bloemsoort, kleur en stijl zijn van groot belang, waarbij ik u eventueel kan adviseren.

Op de website vindt u verschillende ideen, die ter inspiratie gelden. In een telefonisch gesprek kunnen we uw rouwarrangement op uw wensen afstemmen of kunt u een eigen idee aanleveren.

Bel of mail naar:
Tel: 06-52302143
E-mail:
info@flowersonwheels.nl
 

 
assortiment