Welkom op deze website.

U kunt op de verschillende paginaís genieten van de vele fleurige arrangementen, die Flowers on Wheels u kan bieden. Dit is slechts een beperkte weergave van het totale assortiment, dus u bent altijd welkom om met uw eigen ideeŽn en wensen contact op te nemen.

Eigenaar van Flowers on Wheels is Thera Balvers. Na mijn vakopleiding voor bloemist, heb ik de vervolgvakopleiding gevolgd. Daarna ben ik aan de Masteropleiding begonnen. Al geruime tijd ben ik Meesterbinder (Master in Flower Art) en profileer mij vooral op het ontwerpen van exclusieve bloemstukken. Maar u kunt natuurlijk ook bij mij terecht voor een normaal boeket, waarbij ik toch altijd zal streven naar een speciaal en/of persoonlijk accent, dat uw boeket bijzonder maakt!

Ik heb geen winkel, maar kom naar u toe, zoals de naam Flowers on Wheels al suggereert. Voordeel hiervan is, dat ik een scherpe prijs kan neerzetten, omdat ik weinig overhead kosten heb en mijn bloemen worden steeds vers ingekocht.

Wat betreft mogelijkheden ben ik zeer flexibel, omdat ik niet gebonden ben door winkeltijden, zo ook wat betreft tijdstippen van bezorging is er in onderling overleg, veel mogelijk.  Ik hoop dat u met veel plezier mijn verdere website zult bezoeken.

Mocht u op-en aanmerkingen of klachten hebben, dan nodig ik u met klem uit contact met mij op te nemen.

Fleurige groet

Thera Balvers
Meesterbinder
Tel: 06-52302143