Congresactiviteiten

Zoekt u voor een conferentie of een congres een aangename en originele activiteit, dan bent u bij Flowers on Wheels aan het goede adres wij komen naar u toe!

Wij verzorgen voor u een creatieve workshop met bloemen en/of planten, waarbij we ons afstemmen op uw wensen en mogelijkheden.

Wij hebben een zeer ruime ervaring met congressen en workshops en met een meesterbinder als hoofdbegeleider bent u verzekerd van een professionele en deskundige aanpak.

Wij nemen alle materialen mee, alles wordt voor u verzorgd, zelfs schorten zijn aanwezig. Wat betreft tijd, plaats en het te maken arrangement is er van alles mogelijk in onderling overleg.

Zo dat u wenst kan het bloemstuk afgestemd worden op bepaalde thema's of seizoenen.

De groepsgrootte kan variŰren van 10 tot ruim 100 personen. De prijs varieert, afhankelijk van de wensen over het te maken arrangement, reisafstand en bijkomende verzorgingsaspecten (b.v. het organiseren van een werkruimte e.d.).

Bent u ge´nteresseerd geraakt, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op of meld u nu gelijk aan via de 'aanmeldknop' onderaan de pagina. Als u wat voorbeelden wilt bekijken kunt u op de pijl onderaan de pagina klikken.

aanmelden

 

voorbeelden